A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

21

Halogatsz? Ne várj!

2016.09.21 - szerda

"Megkaphatsz bármit ha eléggé akarod. Csak olyan túláradó lelkesedéssel kell akarnod, mely kitör a tested fogságából és eggyé válik a mindenséget teremtő erőkkel.

                                         Sheila Graham


"Ne várj! A legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott ahol vagy, és használj bármilyen eszközt ami a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni."

                                         Napóleon Hill

 

konyha

szept

14

 


Ganoderma vagy más nevén pecsétviaszgomba az orvosok számára sem ismeretlen gyógygomba, hiszen az orvosi tankönyvekben is megtalálható. Tehát a hivatalos orvoslás ismeri és elismeri ezt a gyógygombát.

Mára már egyre több orvos ismeri fel, hogy a gyógyszerek mellé beépítve a ganoderma gyógygombát sokkal hatékonyabban tudnak hatni az egészségügyi problémákra. 

A DXN-ben is egyre több orvos használja és ajánlja betegeinek a DXN ganodermakivonatot tartalmazó termékeit és egyéb gyógygombakivonatokat és gyógynövényeket a DXN termékpalettájáról.

A   gyógynövények is hatékonyabban hatnak, ha adunk mellé gyógygombákat. 

 

 


Bővebb információért keress elérhetőségeimen:


Ungvári Aranka

tel: 06209833255

e-mail: ganodermacaffe01@gmail.com

 

 

ganoderma

 

            "Minden embernek alanyi joga van az egészséghez!"

 

szept

12

DXN Üzletépítők napja

2016.09.12 - hétfő

2016.szeptember 10-én volt a III.DXN Üzletépítők napja

Szeretek ilyen és ehhez hasonló rendezvényekre elmenni, mert itt van lehetőségem találkozni rég nem látott üzlettársaimmal, barátaimmal és a felsőbb vezetőimmel. Velük tölteni egy egész napot csodálatos! Nagyon sok pozitív ember egy légtérben! Erősítjük és feltöltjük egymást. Tanulunk egymástól, és tanulunk a kiváló vendég előadóktól is. A mostani napon például Szombati orsolya és Nyíri Zoltán vezetett be bennünket a nagy titkokba!

Sokat tanultam tőlük. Egy -egy ilyen előadáson hallottakat ha átültetjük a gyakorlatban az üzleti-és magánéletünkbe, hatalmas előrehaladásra számíthatunk.

üzletépítők napja

szept

3

" A szegényeknek a legnehezebb szolgálatot tenni.

 

Add ingyen, ők azt hiszik csapda.

Mondd nekik, hogy pici befektetés, azt felelik: keveset hoz.

Mondd, hogy csináljuk nagyban, azt felelik: nincs pénzük.

Mondd, hogy próbáljunk valami újat, azt felelik: nincs tapasztalatuk. Mondd, hogy tradícionális üzlet, azt felelik: túl nehéz.

Mondd, hogy újfajta üzleti modell, azt felelik: MLM.

Mondd, hogy nyissanak saját boltot, azt felelik: nincsenek lehetőségeik. Mondd, hogy kezdjenek új üzletbe, azt felelik: nem értenek hozzá.


Mindegyikükben van valami közös:

 

A Google-ban kutakodnak, barátaikra hallgatnak, akik ugyanolyan reménytelenek mint ők.

Többet agyalnak, mint egy egyetemi professzor és kevesebbet tesznek, mint egy vak ember.

Csak kérdezz rá, mit akarnak tenni, nem fognak tudni válaszolni.

Ahelyett, hogy a szíved remegne gyorsabban, miért ne csinálnál valamit gyorsabban?!

Ahelyett, hogy csak agyalnál valamin, miért ne tennél valamit érte?!


A szegényekben egy közös. Egész életük a várakozásról szól!"


                 Jack Ma- az alibaba.com alapítója, Kína leggazdagabbb embere

 

 

Jack Ma Kína leggazdagabb embere

      Van oka ennyire elégedetten mosolyogni.

 

 

 

aug

23

Sós sütemény kategória:

 

1. helyezett - Kaufman Ilona: zöldségtorta nemzeti színekben

 

 

zöldségek nemzeti színekben

Hozzávalók:
4 közepes uborka
5 dkg kemény sajt
fél doboz mascarpone
4 nagyobb paradicsom
egy db piros kápia paprika
Fél doboz Humuszkrém
2 ek. MycoVeggie

Az összeállításhoz szükség lesz egy tányérra, erre halmozzuk a rétegeket.
Felkarikázzuk az uborkát, kb 1 cm vastag karikákra.
Egymás mellé teszünk egy réteg uborkát, melyet humuszkrémmel kentünk meg. erre jön a következő uborka karika réget, a „stabilizáló" ismét humuszkrém
Ha elég magasnak ítéljük a zöld réteget, jöhet a fehér réteg.
Ehhez a mascarponéba belereszeljük a kemény sajtot, esetlen egy kis sárga paprikát tehetünk közé, hogy magasabb legyen ( én tettem) - ezzel csalva kicsit kevesebb mascarpone kell, aminek köztudottan magas a zsírtartalma.
A fehér krémet a zöld szintre kenjük, s jöhetnek a paradicsomkarikák. A Lucullus paradicsom nem annyira lédús, kiváló ehhez a tortához.
A paradicsomkarikákat ismét „összeragasztjuk" - én a tavalyról maradt lecsókrémmel csináltam, de a humusz ismét kiváló kötőanyag lehet.
Ja és a lényeg se maradjon le: minden szintet finoman megszórtam DXN MycoVeggie készítményével, ami kiváló az emésztőrendszerünk karban tartásában is.


2. helyezett - Farkas Mihályné Kata: Ganodermás sajtosrúd

 

Sajtos rúd

Hozzávalók:
30dkg liszt( Nagyi liszt-15dkg, és-15dkg zabpehely liszt)
25 dkg vaj,
1 teáskanál só
2 ek tejföl

Ezeket összegyúrjuk és fél-egy órára hűtőbe tesszük !!! 
Majd vékonyra kinyújtjuk és megkenjük egy egész tojással , a tetejére reszelt sajtot szórunk majd 10-12 perc alatt megsütjük. Ha kész, kivesszük a sütőből, és ha 80 fokra lehűlt a tetejét megszórjuk ganoderma porral.

 

 

Édes sütemény kategória:


1. helyezett: Dávid Attila - ROSELLE-S - erdei gyümölcsös zselével töltött fehércsokoládé mouse

 

erdei gyümölcsös süti

 

Hozzávalók (kb. 15 darabhoz):
Corneflakes (tetszés szerint)

Az öntethez:
10 dkg erdei gyümölcs-mix (amennyiben magos a gyümölcs, célszerű szitán áttörni-átszűrni)
Fél citrom leve
1 dl Roselle
(Mindezeket összeturmixolni és szilikonformában vagy jégkockatartóban kifagyasztani.)

A mouse-hoz:
6 tojás sárgája
10 dkg kristálycukor
(Ezeket vízgőzön felmelegíteni és kihűlésig robotgépben habbá verni.)
15-20 dkg fehércsokoládé (felolvasztva)

Kétféle módon lehet a fehércsokit felolvasztani:
1./ mikroban üveg vagy műanyag edényben
2./ vagy vízgőz segítségével
30-40 dkg édesített növényi tejszínhab (Debic)
Nagyon kell vigyázni, mert ha túl sokáig melegítem a fehércsokit, megég, ha túl kevés ideig, hamar visszadermed, ha a tejszínhabbal elegyítem.)
- esetlegesen 1 dkg zselatin

Az összetevőket nagyon gyorsan keverem össze és szintén nagyon gyorsan habzsákból a mouse egy részével megtöltöm a szilikonformákat.
A megtöltött forma közepébe belenyomom a fagyasztott öntetet. Ezután színültig megtöltöm a formát és elsimítom. Tetejére corneflakes-et szórok, s egy éjszakán át fagyasztom.
Tálalás (fogyasztás) előtt még fagyott állapotban kinyomkodjuk a formákból, normál hűtőszekrényben hagyjuk felengedni.

 

2. helyezett: Fazekas Alexandra - Ganoderma kávés bajadér szelet

 

 

kávés bajadér szelet

Hozzávalók: 6 főre
A sütihez:
75 g étcsokoládé (53%-os)
5 g kakaópor - holland
100 ml víz
1 tasak ganodermás fekete kávé (Lingzhi Black Coffee)
240 g kristálycukor
200 g vaj
200 g dió (darált)
200 g keksz - háztartási (darált)
1 csapott mokkáskanál őrölt vanília

A mázhoz:
100 g étcsokoládé (53%-os)
15 l étolaj

Elkészítés:
1. A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk.
2. Mikor megolvadt, hozzáadjuk a kakaóport és teljesen elkeverjük benne, majd az egészet félretesszük.
3. 50 ml vizet a cukorral feltesszük főni és sűrű cukorszirupot főzünk belőle.
4. A sziruphoz adjuk a vajat és felolvasztjuk benne. Ha teljesen felolvadt, levesszük a tűzről.
5. Egy nagy tálba tesszük a darált kekszmorzsát, a darált diót és az őrölt vaníliát. Jól összekeverjük őket.
6. Ráöntjük a forró cukros-vajas szirupot és alaposan összekeverjük vele, míg gyúrható masszát kapunk.
7. Levesszük a vízfürdőről a megolvasztott csokoládét és a kekszes-diós massza felével összekeverjük. Ha túlzottan morzsálódik, ehhez a csokoládés részhez adhatunk egy kevés plusz vizet! Ez nagyon fontos, hogy a csokis massza is jó, gyúrható állagú legyen!
8. 50 ml 80°C-os vízzel jól elkeverjük a tasak ganodermás kávét, majd ráöntjük és jól elkeverjük a csokis résszel.
9. A csokoládés rész felét sütőpapírra tesszük, téglalapot formázunk belőle, letakarjuk egy másik sütőpapírral és nyújtófával kinyújtjuk. Kb. A/4-es méretűre nyújtjuk. A csokoládés rész másik felével ugyanezt tesszük. Így 2 db A/4-es méretű csokoládés lapot kapunk.
10. A sima résszel hasonló képen járunk el, mint a csokoládéssal. Így 2 db sima és 2db csokoládés lapunk lesz végül.
11. Először a csokoládés lapra helyezzük a sima lapot.
12. Majd a sima lapra jön az újabb csokoládés és az újabb sima. Ha elkészült, 1 órárahűtőbe tesszük.
13. A csokoládémázhoz a csokoládét vízfürdőn megolvasztjuk és hozzáadjuk az olajat, hogy szép fényes legyen.
14. Az olvadt csokoládét a kekszes-diós lapokra öntjük és egy szilikon spatulávalvékonyan elterítjük rajta, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.
15. Ha kellő képen megdermedt a tetején a csokimáz, egy éles késsel felszeleteljük.


3. helyezett - Romhányi Marianna: Roselle kocka

 

 

roselle kocka

Hozzávalók a piskótához: 1 laphoz (amiből 3db, kb. 20x30cm-es lapot sütünk):
3 db tojás, szétválasztva 
15 dkg porcukor
0,3 dl étolaj 
0,3 dl víz
12 dkg liszt 
3 dkg keserű kakaópor
4 g sütőpor (1/4 csomag)

Elkészítés
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a sárgáját, majd az olajat és a vizet. Ezután - fakanállal vagy 1-es fokozaton tovább robot géppel(épp, hogy forog) - beleforgatjuk a kakaós, sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 180-190 C fokon, tűpróbáig sütjük, míg hűlnek a lapok, elkészítjük a krémet.

Hozzávalók a krémhez:
6 dl görög joghurt 
50 dkg fagyasztott erdei gyümölcs + a díszítéshez fekete ribizli
1 tasak étkezési zselatin (20g)
1dl Roselle juice
5 dl tejszín (én Meggle-t használok)
kb. 15-20 dkg porcukor (ízlés szerint, ki mennyire édesen szereti)

A gyümölcsöt már korábban kivesszük a mélyhűtőből és egy szűrőbe tesszük kiolvadni. A kicsorgott gyümölcsléből elveszünk 1dl-t és félretesszük. A joghurthoz hozzákeverjük a kicsit átnyomkodott gyümölcsöt, a megmaradt lét és a porcukor felét. A félretett gyümölcslét, a Roselle juice-zal és a zselatinnal összekeverjük, majd felmelegítjük, de nem főzzük! és hozzáöntjük a joghurtos keverékünkhöz. Ízlés szerint, hozzá adhatjuk a porcukor másik felét, végül a tejszín kemény habjával lazán összeforgatjuk. A krémet három részre osztjuk és megtöltjük vele a piskótát, tetejét meghintjük fekete ribizlivel (de bárhogy dekorálhatjuk) hűtőbe tesszük min. 3-4 órára.


Jó étvágyat kívánok!