A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

23

Sós sütemény kategória:

 

1. helyezett - Kaufman Ilona: zöldségtorta nemzeti színekben

 

 

zöldségek nemzeti színekben

Hozzávalók:
4 közepes uborka
5 dkg kemény sajt
fél doboz mascarpone
4 nagyobb paradicsom
egy db piros kápia paprika
Fél doboz Humuszkrém
2 ek. MycoVeggie

Az összeállításhoz szükség lesz egy tányérra, erre halmozzuk a rétegeket.
Felkarikázzuk az uborkát, kb 1 cm vastag karikákra.
Egymás mellé teszünk egy réteg uborkát, melyet humuszkrémmel kentünk meg. erre jön a következő uborka karika réget, a „stabilizáló" ismét humuszkrém
Ha elég magasnak ítéljük a zöld réteget, jöhet a fehér réteg.
Ehhez a mascarponéba belereszeljük a kemény sajtot, esetlen egy kis sárga paprikát tehetünk közé, hogy magasabb legyen ( én tettem) - ezzel csalva kicsit kevesebb mascarpone kell, aminek köztudottan magas a zsírtartalma.
A fehér krémet a zöld szintre kenjük, s jöhetnek a paradicsomkarikák. A Lucullus paradicsom nem annyira lédús, kiváló ehhez a tortához.
A paradicsomkarikákat ismét „összeragasztjuk" - én a tavalyról maradt lecsókrémmel csináltam, de a humusz ismét kiváló kötőanyag lehet.
Ja és a lényeg se maradjon le: minden szintet finoman megszórtam DXN MycoVeggie készítményével, ami kiváló az emésztőrendszerünk karban tartásában is.


2. helyezett - Farkas Mihályné Kata: Ganodermás sajtosrúd

 

Sajtos rúd

Hozzávalók:
30dkg liszt( Nagyi liszt-15dkg, és-15dkg zabpehely liszt)
25 dkg vaj,
1 teáskanál só
2 ek tejföl

Ezeket összegyúrjuk és fél-egy órára hűtőbe tesszük !!! 
Majd vékonyra kinyújtjuk és megkenjük egy egész tojással , a tetejére reszelt sajtot szórunk majd 10-12 perc alatt megsütjük. Ha kész, kivesszük a sütőből, és ha 80 fokra lehűlt a tetejét megszórjuk ganoderma porral.

 

 

Édes sütemény kategória:


1. helyezett: Dávid Attila - ROSELLE-S - erdei gyümölcsös zselével töltött fehércsokoládé mouse

 

erdei gyümölcsös süti

 

Hozzávalók (kb. 15 darabhoz):
Corneflakes (tetszés szerint)

Az öntethez:
10 dkg erdei gyümölcs-mix (amennyiben magos a gyümölcs, célszerű szitán áttörni-átszűrni)
Fél citrom leve
1 dl Roselle
(Mindezeket összeturmixolni és szilikonformában vagy jégkockatartóban kifagyasztani.)

A mouse-hoz:
6 tojás sárgája
10 dkg kristálycukor
(Ezeket vízgőzön felmelegíteni és kihűlésig robotgépben habbá verni.)
15-20 dkg fehércsokoládé (felolvasztva)

Kétféle módon lehet a fehércsokit felolvasztani:
1./ mikroban üveg vagy műanyag edényben
2./ vagy vízgőz segítségével
30-40 dkg édesített növényi tejszínhab (Debic)
Nagyon kell vigyázni, mert ha túl sokáig melegítem a fehércsokit, megég, ha túl kevés ideig, hamar visszadermed, ha a tejszínhabbal elegyítem.)
- esetlegesen 1 dkg zselatin

Az összetevőket nagyon gyorsan keverem össze és szintén nagyon gyorsan habzsákból a mouse egy részével megtöltöm a szilikonformákat.
A megtöltött forma közepébe belenyomom a fagyasztott öntetet. Ezután színültig megtöltöm a formát és elsimítom. Tetejére corneflakes-et szórok, s egy éjszakán át fagyasztom.
Tálalás (fogyasztás) előtt még fagyott állapotban kinyomkodjuk a formákból, normál hűtőszekrényben hagyjuk felengedni.

 

2. helyezett: Fazekas Alexandra - Ganoderma kávés bajadér szelet

 

 

kávés bajadér szelet

Hozzávalók: 6 főre
A sütihez:
75 g étcsokoládé (53%-os)
5 g kakaópor - holland
100 ml víz
1 tasak ganodermás fekete kávé (Lingzhi Black Coffee)
240 g kristálycukor
200 g vaj
200 g dió (darált)
200 g keksz - háztartási (darált)
1 csapott mokkáskanál őrölt vanília

A mázhoz:
100 g étcsokoládé (53%-os)
15 l étolaj

Elkészítés:
1. A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk.
2. Mikor megolvadt, hozzáadjuk a kakaóport és teljesen elkeverjük benne, majd az egészet félretesszük.
3. 50 ml vizet a cukorral feltesszük főni és sűrű cukorszirupot főzünk belőle.
4. A sziruphoz adjuk a vajat és felolvasztjuk benne. Ha teljesen felolvadt, levesszük a tűzről.
5. Egy nagy tálba tesszük a darált kekszmorzsát, a darált diót és az őrölt vaníliát. Jól összekeverjük őket.
6. Ráöntjük a forró cukros-vajas szirupot és alaposan összekeverjük vele, míg gyúrható masszát kapunk.
7. Levesszük a vízfürdőről a megolvasztott csokoládét és a kekszes-diós massza felével összekeverjük. Ha túlzottan morzsálódik, ehhez a csokoládés részhez adhatunk egy kevés plusz vizet! Ez nagyon fontos, hogy a csokis massza is jó, gyúrható állagú legyen!
8. 50 ml 80°C-os vízzel jól elkeverjük a tasak ganodermás kávét, majd ráöntjük és jól elkeverjük a csokis résszel.
9. A csokoládés rész felét sütőpapírra tesszük, téglalapot formázunk belőle, letakarjuk egy másik sütőpapírral és nyújtófával kinyújtjuk. Kb. A/4-es méretűre nyújtjuk. A csokoládés rész másik felével ugyanezt tesszük. Így 2 db A/4-es méretű csokoládés lapot kapunk.
10. A sima résszel hasonló képen járunk el, mint a csokoládéssal. Így 2 db sima és 2db csokoládés lapunk lesz végül.
11. Először a csokoládés lapra helyezzük a sima lapot.
12. Majd a sima lapra jön az újabb csokoládés és az újabb sima. Ha elkészült, 1 órárahűtőbe tesszük.
13. A csokoládémázhoz a csokoládét vízfürdőn megolvasztjuk és hozzáadjuk az olajat, hogy szép fényes legyen.
14. Az olvadt csokoládét a kekszes-diós lapokra öntjük és egy szilikon spatulávalvékonyan elterítjük rajta, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.
15. Ha kellő képen megdermedt a tetején a csokimáz, egy éles késsel felszeleteljük.


3. helyezett - Romhányi Marianna: Roselle kocka

 

 

roselle kocka

Hozzávalók a piskótához: 1 laphoz (amiből 3db, kb. 20x30cm-es lapot sütünk):
3 db tojás, szétválasztva 
15 dkg porcukor
0,3 dl étolaj 
0,3 dl víz
12 dkg liszt 
3 dkg keserű kakaópor
4 g sütőpor (1/4 csomag)

Elkészítés
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a sárgáját, majd az olajat és a vizet. Ezután - fakanállal vagy 1-es fokozaton tovább robot géppel(épp, hogy forog) - beleforgatjuk a kakaós, sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 180-190 C fokon, tűpróbáig sütjük, míg hűlnek a lapok, elkészítjük a krémet.

Hozzávalók a krémhez:
6 dl görög joghurt 
50 dkg fagyasztott erdei gyümölcs + a díszítéshez fekete ribizli
1 tasak étkezési zselatin (20g)
1dl Roselle juice
5 dl tejszín (én Meggle-t használok)
kb. 15-20 dkg porcukor (ízlés szerint, ki mennyire édesen szereti)

A gyümölcsöt már korábban kivesszük a mélyhűtőből és egy szűrőbe tesszük kiolvadni. A kicsorgott gyümölcsléből elveszünk 1dl-t és félretesszük. A joghurthoz hozzákeverjük a kicsit átnyomkodott gyümölcsöt, a megmaradt lét és a porcukor felét. A félretett gyümölcslét, a Roselle juice-zal és a zselatinnal összekeverjük, majd felmelegítjük, de nem főzzük! és hozzáöntjük a joghurtos keverékünkhöz. Ízlés szerint, hozzá adhatjuk a porcukor másik felét, végül a tejszín kemény habjával lazán összeforgatjuk. A krémet három részre osztjuk és megtöltjük vele a piskótát, tetejét meghintjük fekete ribizlivel (de bárhogy dekorálhatjuk) hűtőbe tesszük min. 3-4 órára.


Jó étvágyat kívánok!

 

 

jún

3

A sikerhez négy dolog kell

2016.06.03 - péntek

Sikerhez 4 dolog kell

máj

15

Jerry Ricablanca

2016.05.15 - vasárnap

Jerry Ricablanca, az utcán élt, a hitén, az akaratán , a kitartásán  és a céljain kívül semmije nem volt. Ez viszont épp elég volt ahhoz, hogy megcsinálja! Ismerd meg a történetét!

 

ápr

29

Nekem ez nem kérdés. Egyik sem. Mert pontosan tudom mit miért csinálok.

Annak aki most hallja először, hogy DXN, lúgosító kávé, ganoderma, üzlet, passzív jövedelem, annak nem ennyire egyszerű a döntés. Mert az ismeretlenről nehéz dönteni.

Tehát miért is érdemes szerintem a DXN üzlettel foglalkozni?

  • Mert csak arról kell döntened, hogy kipróbálod-e.
  • Mert Te is meg tudod csinálni, ha megvan a miérted.
  • Mert nem kell százezreket befektetned ahhoz, hogy elindulj.
  • Mert nem kell profi internetes szakembereket megfizetned ahhoz, hogy legyen profi, webshoppal feltőltött honlapod.
  • Mert minden 30 másodpercben csak Európában 120 000 csésze kávét isznak meg.
  • Mert itt mindenki egyenlő esélyekkel indul.
  • Mert itt együtt van a siker, az egészség, a jólét.
  • Mert mindenkinek- igen neked is- rengeteg kávéfogyasztó ismerőse van.
  • Mert az igazán jó üzletek egy jó kávé mellett köttetnek.
  • Mert a DXN üzlettel Te is valóra válthatod a céljaidat, álmaidat!

Összeállítottunk neked egy 7 részes videó sorozatot, 7 pár perces gondolatébresztőnek szánt filmet, hogy tájékoztassunk egy olyan lehetőségről, ami nekünk segített. A világon már több mint 5 millió ember regisztrált be az elmúlt 23 év alatt, ami alatt a cég, a kategóriájában legnagyobb és legjobb céggé nőtte ki magát. A Direkt értékesítési cégek között a megtisztelő 24. helyet érte el idén az egész világot figyelembe véve! Az Ázsiai térségben az elsők között van, és az Európai piac is rohamosan növekedik, sorba nyílnak meg új országok!


Kérlek szánd rá ezt a hétszer 8 percet, és tájékozódj, gondold át, és ha bármi érdekel belöle, akkor keress bizalommal, segíteni fogok neked, akár az egészséggel akár a plusz pénz kereséssel kapcsolatban vannak kérdéseid!

 

 

Nos a videó hírlevélre felíratkozához itt egy kedvcsináló videó:

 

 


Íratkozz fel hírlevélre a bal oldali menüsávban, hogy megkaphasd a hét részes videósorozatot teljesen ingyen!

 

 

 

Ha nem boldogulsz, segítek. Keress elérhetőségeimen a Kapcsolat menüpontban vagy kattints ide!

ápr

7

Allergia?! Ne már! Már megint?

2016.04.07 - csütörtök

Az allergia sokak életét megkeseríti. Statisztikák szerint Magyarországon közel 3 millió ember szenved allergiában. Nem feltétlenül kellene ennek így lennie. Szerencsére van olyan növény melynek a fogyasztásával már előre fel tudjuk készíteni a szervezetünket a pollen áradat ellen.

 

DXN Black Cumin Plus kapszula a feketekömény magot tartalmaz, melynek fogyasztásával segíteni tudunk magunkon.

A fekete kömény (Nigella sativa) a boglárkafélék (Ranunculaceae) közé tartozó, egyéves, lágyszárú, 30–50 cm magasra növő növény. Elvékonyodó főgyökeréből kevés mellékgyökér ágazik le. A kékes árnyalatú virágok magányosan, a szár vagy az oldalágak csúcsán helyezkednek el. Őshazája valahol Délnyugat-Ázsiában lehetett, de jelenleg a Földközi-tenger környékén elterjedt.

Egyéb nevei: kerti katicavirág, szőrös kandilla

Főbb hatóanyagai:
egyszeresen és többszörösen telített zsírsavak (kb. 30% a magban, köztük linolsav, olajsav és ezek gliceridjei)
keserűanyagok (pl. szaponin)
0,4–1,4% illóolaj (timokinon, nigellin, damascenin, damascinin)
arginin
szterol

Főbb hatásai:
antibakteriális
gombaölő
gyulladáscsökkentő
emésztésserkentő
étvágygerjesztő
olaja bőrgyógyászati problémákban is eredményesen használható


A fekete kömény magja az ókortól fogva kiemelt jelentőségű. Az i.e. XIV. században élt Tutankhamnon 1922-ben feltárt síremlékében is megtalálták. A Bibliában Ézsaiás könyvében is említik [Ézsa 28:25–27], Mohamed próféta pedig a beszédeit tartalmazó egyik hadísz tanúsága szerint a következőt mondta róla: „Használd a fekete magot, mely minden betegséget gyógyít, kivéve a halált.”

Felhasználható mag, hidegen sajtolt magolaj, alkoholos-vizes kivonat (tinktúra) és illóolaj formában.

A hidegen sajtolt magolaj mind belsőleg (szájon át 2–4 ml), mind külsőleg használható. Külsőleg leginkább különböző bőrproblémák, pl. atópiás dermatítisz, neurodermatítisz, pattanások és pikkelysömör kezelésében játszik szerepet. Segít a fogínygyulladás kezelésében.

A magból készült tea emésztésserkentő, étvágyjavító és szélhajtó hatású: 2–3 púpozott kávéskanálnyi magot megőrlünk, majd fél liter vízzel leforrázzuk, letakarjuk és 5–10 percig állni hagyjuk. Szűrve, kortyonként, lehetőleg ízesítés nélkül fogyasszuk. Naponta max. 2–3 csésze tea fogyasztható.

Illóolaja enyhíti az asztmás rohamok számát és erősségét. Jótékony hatással van a dohányzás következtében megjelenő reggeli köhögésrohamok kezelésére, emellett a felső légúti problémák (hörghurut, por és pollen allergia, megfázás és tüdőgyulladás) kiegészítő kezelésében is eredményesen alkalmazható.


A fekete kömény magja az arab, indiai és török konyha egyik legértékesebb fűszere. Íze enyhén a hagymáéra emlékeztet. Megtörve a fekete borséra és az oregánóéra hasonlít. A Közép-Keleten a kenyérfélék tetejére szórják.

A DXN Black Cumin Plus kapszula összetétele:

Nigella sativa 99%, Piper nigrum 0,5%, Eugenia caryophyllus 0,5% /fekete kömény mag, fekete bors, szegfűszeg/

 

Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és aromaanyagokat, adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket és gabonát nem tartalmaz.

 

feketekömény

 

Vásárold meg most! Kattints Ide!


Felhasznált irodalom:
Aljabre, Salih Hamad Mohamed et al: Antidermatophyte activity of ether extract of Nigella sativa and its active principle, thymoquinone. In: Journal of Ethnopharmacology, 2005;101(1–3). pp. 116–119.

Kumar, T.V. Suresh, Negi, P.S., Udaya Sankar, K.: Antibacterial Activity of Nigella sativa L. Seed Extracts. In: Br. J. Pharm. Toxicol., 2010;1(2). pp. 96–100.

Randhawa, Mohammad Akram: Editorial : Black Seed, Nigella Sativa, Deserves more Attention. In: J Ayub Med Coll Abbottabad 2008;20(2). pp. 1–2.

Randhawa, Muhammad Akram: Thymoquinone, an active principle of Nigella sativa, ihibited Fusarium solani. In: Pakistan J. Med. Res. 2005;44(1). pp. 1–3.